Gratis verzenden vanaf € 50
Betalen na ontvangst (AfterPay)
Bezorgen via POST NL
Ophalen in Zoetermeer

Betaalmethoden

Vooruitbetaling per bank

Indien u bij uw bestelling heeft gekozen voor 'Vooruitbetaling per bank' dan kunt u het factuurbedrag overmaken op rekening NL76RABO0128260041 ten name van RC COSMETICS te Zoetermeer.

Betaling via IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betaling via AfterPay

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor www.rc-cosmetics.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.rc-cosmetics.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

PIN (alleen bij keuze 'Afhalen in Zoetermeer')

Indien u bij uw bestelling heeft gekozen voor 'Afhalen in Zoetermeer' dan kunt u het factuurbedrag pinnen als u de bestelling komt ophalen.

Contant (alleen bij keuze 'Afhalen in Zoetermeer')

Indien u bij uw bestelling heeft gekozen voor 'Afhalen in Zoetermeer' dan kunt u het factuurbedrag contant afrekenen als u de bestelling komt ophalen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »