• Gratis verzenden vanaf EUR 50,-
 • Koop nu, betaal later
 • Verzenden via POST NL

Betaalmethoden

Bankoverschrijving

Indien u bij uw bestelling heeft gekozen voor 'Bankoverschrijving' dan kunt u het factuurbedrag overmaken op rekening NL05KNAB0775166391 ten name van RC COSMETICS onder vermelding van uw ordernummer of naam.

Betaling via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Shop nu. Betaal later via Klarna.

We zijn heel blij met onze partner Klarna want nu kunnen we jou bij het afrekenen nieuwe betaalopties aanbieden. Veilig en eenvoudig ontvang je de spullen die je graag wilt, wannéér je maar wilt.

Zo gaat 't in z'n werk:

 • Stap 1 Leg je spullen in de winkelwagen en kies "Klarna" bij het afrekenen.
 • Stap 2 Vul een paar persoonlijke gegevens in en je weet meteen of het door kan gaan.
 • Stap 3 Van Klarna krijg je een bevestiging en reminders zodra je een termijn moet betalen. Deze ontvang je per e-mail of nog beter - als je deze download - via de Klarna App.
 • Stap 4 Met één klik rond je al je toekomstige Klarna-aankopen af.
 •  

Shop nu. Klarna - Gespreid betalen.

Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee we onze klanten diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling bieden op onze webshop. Klarna Gespreid Betalen biedt u de mogelijkheid om betalingen in termijnen te voldoen, zonder ingewikkelde procedures. Klanten hebben de vrijheid om het bedrag en de looptijd van de termijnen te kiezen, variërend van 3 tot 36 maanden. Een automatische kredietcontrole door Klarna bepaalt de beschikbare betaalopties en looptijden voor elke klant.

Zo gaat 't in z'n werk:

 • In het bestelproces selecteert u "Klarna : Gespreid betalen" als betaalmethode.

 • U vult uw gegevens in en voltooit de bestelling.

  • Bij de eerste bestelling maakt u een Klarna-account aan, waar u uw naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Op dit moment voert Klarna automatisch een kredietcontrole uit.

  • Voor elke terugkerende bestelling vult u alleen uw e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.

 • Na voltooiing van de bestelling krijgt u een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in uw Klarna-account.

 • U betaalt op de manier van uw voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.

KBC\CBC (voor betalingen vanuit België)

De KBC/CBC is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. 

Pinnen (alleen bij keuze 'Afhalen in Den Haag')

Indien u bij uw bestelling heeft gekozen voor 'Afhalen in Den Haag' dan kunt u het factuurbedrag pinnen als u de bestelling komt ophalen in Zoetermeer.

Contant (alleen bij keuze 'Afhalen in Den Haag')

Indien u bij uw bestelling heeft gekozen voor 'Afhalen in Den Haag' dan kunt u het factuurbedrag contant afrekenen als u de bestelling komt ophalen in Zoetermeer.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »